Përdoruesit e telefonave duhet të jenë të kujdesshëm për këtë gjë - Bota Sot
E martë, 23 tetor 2018
  • Përdoruesit e telefonave duhet të jenë të kujdesshëm për këtë gjë

    Sot është e vështirë ta gjesh një person i cili nuk ka telefon.

    Dhe numri i përdoruesve të telefonave në mbarë botën është në rritje.

    Megjithatë, mbajtja e telefonit tuaj në disa vende mund të jetë e rrezikshme për pajisjen dhe për shëndetin tuaj.

    Shikoni disa nga vendet ku nuk preferohet që ta lini celularin.

1 / 8
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat