Vendet që mbesin pa rrymë - Bota Sot
Vendet që mbesin pa rrymë

Kosova

E shtunë, 20 tetor 2018

Vendet që mbesin pa rrymë

Më: 12 janar 2018 Në ora: 16:44
ilustrim

Ferizaj

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

 

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 13.01.2018 në NS 35/10kV Kaçanik do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Drejtimi "Qyteti”  (Kodi:40043005)   prej orës 10:00 deri në 10:30  si dhe nga ora   15:30 deri 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e qytetit të Kaçanikut, TS Komiteti, Gjimnazi, Hekurudha  dhe Dushkaja.

 TS 10/04 kV “Vakufi” kODI (40043003220) do të mbesë pa tension prej orës 10:00 deri 16:00

 Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja e TS “Bajrush Nuredini” si dhe TS “Bardhi” në TS të ri Vakufi.

TS 10/04 kV “Bajrush Nuredini” Kodi(40043003221) do të mbetet pa tension prej orës 10:00 deri 16:00

 Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja e TS “Bajrush Nuredini” si dhe TS “Bardhi” në TS të ri Vakufi,

TS 10/04 kV  “Bardhi Kodi(40043003222) do të mbetet pa tension prej orës 10:00 deri 16:00

Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja e TS “Bajrush Nuredini” si dhe TS “Bardhi” në TS të ri Vakufi.

 

Gjakovë

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

 

1.

Më 16.01.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  IMN (Kodi: 80080027)   prej orës 10:30 deri në 12:00 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: IMN.

 Arsyeja e ndërprerjes: Montimi I Transformatorit tiroidal 50/1A; shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Më 16.01.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Kompresori -Medicina punës (Kodi: 80080031)   prej orës 12:00 deri në 13:30 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kompresori-Medicina e punës.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i Transformatorit tiroidal 50/1A; shqyrtimi  i mbrojtjes rele.

Prizren

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

 

1.

Më 15.01.2018 në TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Pirana (Kodi: 30034008)   prej orës 10:00 deri në 12:00 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati Piranë.

 Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i grupit matës.

2.

Më 16.01.2018 në TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Ortakoll 1 (Kodi: 30000002)   prej orës 12:00 deri në 14:30 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin lagjet: Ortakoll 1,Ortakoll IV, Ortakoll V,Ortakoll VI,Ortakoll  IX, Ortakoll X  dhe  Sadri Hoxhë-Llapashtica.

 Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorëve matës rrymor.

3.

Më 15.01.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Mushtishti (Kodi: 32000002)   prej orës 10:30 deri në 13:30 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

 Arsyeja e ndërprerjes: Testim i grupeve matëse KEDS-KOSTT.

4.

Më 15.01.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Shirokë-Therandë (Kodi: 32000005)   prej orës 10:30 deri në 13:30 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shiroka, pjesët periferike të Therandës (rr.Reqani).

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i grupeve matëse KEDS-KOSTT.

5.

Më 15.01.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Mamusha (Kodi: 32000006)   prej orës 10:30 deri në 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri i Ri dhe Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i grupeve matëse KEDS-KOSTT.

6.

Më 15.01.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Peqani (Kodi: 32000007)   prej orës 10:30 deri në 13:30 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan,N.T.P.Kroni Bllace. Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i grupeve matëse KEDS-KOSTT.

7.

Më 15.01.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studenqani (Kodi: 32000018)   prej orës 10:30 deri në 13:30 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Studenqan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studenqan, Doberdelan dhe Samadraxhë.

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i grupeve matëse KEDS-KOSTT.

 

8.

Më 15.01.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Budakova (Kodi: 32000008)   prej orës 10:30 deri në 13:30 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova .

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i grupeve matëse KEDS-KOSTT.

 

Pejë

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

 

1.

Më 14.01.2018 në TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Strellci (Kodi: 53000004)   prej orës 10:00 deri në 13:00 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Isniq,Lebush,Strellc i epër, Strellc i ultë..

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirje e kabllove të tensionit të mesëm.

2.

Më 16.01.2018 në TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Klinavci (Kodi: 52000002)   prej orës 8:00 deri në 16:00 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosje konzollave, izolatorëve dhe shtrirja e përçuesit.

 

3.

Më 14.01.2018 në TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

LP 35/10kV Gurrakoci (Kodi: 500520)   prej orës 10:00 deri në 13:00 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrusha e Epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme, Ruhot. Gurakoc, Gurakoc Kulla, Gurakoc 35 i vjetër. Gurakoc Musollët, Gurakoc, Prekallë, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovicë, Osojan, Tupeq, Bllagaq dhe Drejë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i kabllit 35kV.

 

Mitrovicë

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

 

 

1.

Më 16.01.2018 në TS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Betonjerka (Kodi: 71074004)   prej orës 12:00 deri në 15:00 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesa te stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica.

 Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i TS të ri 400kVA në projektin Lot 11 2017.

2.

Më 13.01.2018 në  NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

 

Dalja 10 kV   Likovci (Kodi: 74000001)  prej orës 10:30 deri në ora 16:00

 

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kryshefc,Morinë, Makermal, Polluzhë, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë, Tushillë, Rezallë e re, Likofc, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosjen e shtyllave te reja.

 

Gjilan

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

 

 

1.

Më 15.01.2018 në TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Hogoshti (Kodi: 62000004)   prej orës 10:00 deri në 13:00 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Hogoshtë, Shipashnicë, Poliqkë  dhe Xhyrishevc.

 Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i konzollës në shtyllën 10 kV.

 

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat
Sondazh
test