Muzikë, seks, para/ Te ‘Bar-Kafe Tata’ në Shkodër ku piej, haej dhe… bëhej nami! - Bota Sot
Muzikë, seks, para/ Te ‘Bar-Kafe Tata’ në Shkodër ku piej, haej dhe… bëhej nami!

Shkodra

E enjte, 15 nëntor 2018

Muzikë, seks, para/ Te ‘Bar-Kafe Tata’ në Shkodër ku piej, haej dhe… bëhej nami!

Më: 20 maj 2018 Në ora: 15:35
Rinard Tata dhe 10 përsona të tjerë janë të akuzuar për shfrytëzim prostitucioni, pastrim të produkteve të vepres penale, dhe disa vepra të tjera penale.

Prokuroria e Shkodrës ka njoftuar se ka dërguar për gjykim grupi i kryesuar nga Rinard Tata, dhe 10 përsona të tjerë.

Ata janë të akuzuar për shfrytëzim prostitucioni, pastrim të produkteve të vepres penale, dhe disa vepra të tjera penale.

Prokuroria pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Shkodër përfundoi hetimet praprake të procedimit penal nr.1623, të vitit 2014, ka ngritur akuzë dhe derguar për gjykim 11 të pandehur, të cilët prej shumë vitesh kishin rekrutuar disa vajza dhe i shfrytëzonin për prostitucion në disa lokale dhe hotele në qytetin e Shkodrës, e më pas paratë e përfituara nga kjo veprimtari kriminale i riciklonin në aktivitetet tregtar dhe ndërtim.

Këta përsona janë:

I pandehuri Rinard Tata ( alias Federik Tota ), lindur dhe banues ne Shkoder, i arrestuar, i dënuar edhe më parë, i cili akuzohet se ka kryer veprat penale të:

1. “Shfrytezim i prostitucionit“ parashikuar nga neni 114/2 te K.Penal, në dem të disa femrave.

2. “Mbajtja e lokaleve per prostitucion“ parashikuar nga neni 115 i K.Penal.

3. “Ushtrimi pa liçence i veprimtarive financiare “parashikuar nga neni 170/ç i K.Penal.

4. “Pastrimi i produkteve te vepres penale ose veprimtarise kriminale “parashikuar nga neni 287 te K.Penal, duke ricikluar ne aktivitetin e tij privat, dhe ndertimtari parate e perfituara nga shfrytezimi i prostitucionit.

5.  “Vjedhja e energjise elektrike ose impulseve telefonike “ parashikuar nga neni 137/2 te K.Penal , per qellime biznesi.

6.“Ndertimi i paligjshem “ parashikuar nga neni 199/a/1 te K.Penal , pasi ka ndertuar 3 kate mbi pronen e tij ekzistuese.

2. E pandehura Sunila Mehja , e bija e Qemalit dhe Fejzies, lindur dhe banuese ne Shkodër, e arrestuar, e cila akuzohet se ka kryer veprat penale te:

1. “Shfrytezimit te prostitucionit “ parashikuar nga neni 114/2 te K.Penal, në dem te disa femrave.

2. “Mbajtja e lokaleve per prostitucion “ parashikuar nga neni 115 i K.Penal .

3. I pandehuri Kastriot Musa, lindur ne Barbullush, Shkoder, i arrestuar, i cili akuzohet se ka kryer vepren penale te:

“Shfrytezimit te prostitucionit“ parashikuar nga neni 114/2 te K.Penal , ne dem te disa femrave.

4. E pandehura Ardita Muça, lindur e banues ne Shkoder, e arrestuar, e cila akuzohet se ka kryer vepren penale te:

“Prostitucionit“ parashikuar nga neni 113/1 i K.Penal.

5. E pandehura Angje Ndrecaj, lindur dhe banuese ne Manati, Lezhë, e arrestuar, e cila akuzohet se ka kryer vepren penale te:

“ Prostitucionit” parashikuar nga neni 113/1 i K.Penal.

6. E pandehura Anita Lleshi, lindur ne Burrel dhe banuese ne Kamez, e arrestuar, e cila akuzohet se ka kryer vepren penale te:

“Prostitucioni“, parashikuar nga neni 113/1 i K.Penal.

7. E pandehura Albana Musa, lindur ne Korçe dhe banuese ne Bushat, Vau Dejes, e arrestuar, e cila akuzohet se ka kryer vepren penale te:

“Prostitucionit” parashikuar nga neni 113/1 i K.Penal.

8. E pandehura V.H, e hetuar në gjendje të lirë, e cila akuzohet se ka kryer vepren penale te:

“Prostitucionit“ parashikuar nga neni 113/1 i K.Penal.

9. I pandehuri E.L, i hetuar në gjendje të lirë, i cili akuzohet se ka kryer vepren penale te:

“Prostitucionit“ parashikuar nga neni 113/2 te K.Penal.

10. I pandehuri E.C, i hetuar në gjendje të lirë, i cili akuzohet se ka kryer vepren penale te:

“Prostitucionit” parashikuar nga neni 113/2 te K.Penal .

11. I pandehuri M.P, i hetuar në gjendje të lirë, i cili akuzohet se ka kryer vepren penale te:

“Prostitucionit“ parashikuar nga neni 113/2 te K.Penal .

Në funksion të këtij hetimi është vendosur sekuestro preventive mbi godinën Bar-Kafe ”TATA”, e ndodhur në Lagja ”Manush Alimani”, Shkodër në pronësi të të pandehurit Rinard Nikollë Tata.

Më poshtë do të shihni edhe disa nga fotografitë që postoheshin në faqen zyrtare të subjektit për të thithur klientelën.

Image
Image
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat
Sondazh
test