“Sistemi i Energjisë të Qytetit SHA Shkup” është Ndërmarrja e re e Qytetit të Shkupit - Bota Sot
“Sistemi i Energjisë të Qytetit SHA Shkup” është Ndërmarrja e re e Qytetit të Shkupit

Shkupi

E mërkurë, 26 shtator 2018

“Sistemi i Energjisë të Qytetit SHA Shkup” është Ndërmarrja e re e Qytetit të Shkupit

Më: 21 qershor 2018 Në ora: 23:13
Shkup

Me vendim të Këshillit të Qytetit të Shkupit, u themelua ndërmarrja e re publike “Sistemi i Energjisë të Qytetit SHA Shkup”, i cili do të kryejë aktivitete energjetike, njoftojnë nga Qyteti i Shkupit.

Këshilli, në cilësinë e Kuvendit të Aksionarëve, miratoi Statutin e Shoqërisë Aksionare për Aktivitetet e Energjisë dhe zgjodhi anëtarët e Bordit Mbikëqyrës të shoqërisë së re publike që do të zgjedhin pastaj një Bord Menaxhues prej pesë anëtarësh. Kjo kompani aksionare për territorin e Qytetit të Shkupit do të furnizojë me gaz natyror dhe energji të ngrohjes, si aktivitete me interes publik nga rëndësia lokale.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat
Sondazh
test