Bota Sot
ora 03:57lajmet aktuale E martë, 16 korrik 2019
Aktuale
Sporti
Video

Haxhiu-Tahiri: Nëse ju nuk keni marrë mendim të AKK-së ky proces duhet të kthehet në pikën zero

“Nëse ju nuk keni marrë mendim të Agjencionit Kundërkorrupsion ky proces duhet me u kthye në pikën zero. Tahiri:...

Pacolli: Kemi vendosur tri prioritete tematike

“Fokusimi në lidhshmëri. Përdorimi më i mirë i asaj që kemi, rrugë më të mira dhe lidhje...

Pacolli: Do të prezantojmë në mënyrën më të mirë politikat e BE-së për fqinjësi të mirë

“Aktiviteti përfundimtar i SEECP-së, i organizuar nga Bosnja dhe Hercegovina, gjatë kryesimit të saj, ku pozita e...

Pacolli: Integrimi në BE mbetet synimi ynë kryesor

“Procesi i integrimit në BE do të mbetet synimi ynë kryesor, përmes së cilës, gjatë kryesimit tonë do...