ora 11:39lajmet aktuale E enjte, 25 shkurt 2021
Pse Miroslav Lajçak e fshiu nga harta shtetin e Kosovës?!

Pse Miroslav Lajçak e fshiu nga harta shtetin e Kosovës?!

Miroslav Laçak është ndërmjetës i Bashkimit Evropian për dialogun midis Kosovës dhe Serbisë. Më...

BE arsyeton çështjen e flamurit skandaloz prapa Lajçakut ku Kosova paraqitet pjesë e Serbisë
Lajme

BE arsyeton çështjen e flamurit skandaloz prapa Lajçakut ku Kosova paraqitet pjesë e Serbisë

Dje në media bëri bujë një hartë që dukej prapa...

Flet 17-vjeçari nga Prishtina, i cili është përzgjedhur nga Nasa për t’u bërë banor i Marsit
Aktuale

Flet 17-vjeçari nga Prishtina, i cili është përzgjedhur nga Nasa për t’u bërë banor i Marsit

Bennet Nura, është në mesin e 100 mijë njerëzve të...

Koronavirus(COVID-19) - Statistikat live

Të infektuar

112,600,845

Të shëruar

63,546,987

Të vdekur

2,498,600
Aktuale
Bota
Sporti
Shkencë & Teknologji
Showbiz
Video

Lumezi: Janë arrestuar 12 persona, 10 janë persona zyrtarë dhe dy qytetarë të tjerë të Republikës

Lumezi: Janë arrestuar 12 persona, 10 janë persona zyrtarë dhe dy qytetarë të tjerë të Republikës

Sahiti: Janë konfiskuar një shumë e madhe e parave diku rreth 400 mijë euro

Sahiti: Janë konfiskuar një shumë e madhe e parave diku rreth 400 mijë euro

Munishi: Prokurori i rastit është prokurori Rafet Halili, të gjitha veprimet i ka marrë në koordinim

Munishi: Prokurori i rastit është prokurori Rafet Halili, të gjitha veprimet i ka marrë në koordinim

Elezi: Kemi shtuar kapacitetet e numërimit në QNR

Elezi: Kemi shtuar kapacitetet e numërimit në QNR