Bota Sot
ora 02:37lajmet aktuale E enjte, 23 maj 2019
Aktuale
Video

Sherifi: Ne duhet të përshtatim këtë ligj, ashtu siç e kemi këtë Kushtetutë

“Kosova nuk ka pasur ligj për referendum dhe në këtë kuptim shumë çështje që...

Kajtazi: Drafti bie në desh me vet Kushtetutën tonë

“Praktika që është marr këtu, një praktikë jo me një profesionalizëm, sepse është marrë...

Halimi: Një materie e një fushe të tillë e kërkon një tekst më në detaje

“Një materie e një fushe të tillë e kërkon një tekst më në detaje në kuptimin që mos të...

Haxhiu: Ky projektligji ka hapësira për ndërhyrje

“Kosova nuk ka pasur ligj për referendum dhe në këtë kuptim shumë çështje që...