ora 11:03lajmet aktuale E martë, 07 dhjetor 2021
Live: Vedat Muriqi shënon për Kosovën, gëzim i madh

Live: Vedat Muriqi shënon për Kosovën, gëzim i madh

(E plotësuar) - 64' Kosova po orvatet me forcat e saja. 60' Kastrati futet në lojë në vend të...

Garancia për lirimin e Thaçit, Veselit, Selimit... Analisti jep paralajmërimin për Policinë e Kosovës
Politika

Garancia për lirimin e Thaçit, Veselit, Selimit... Analisti jep paralajmërimin për Policinë e Kosovës

Edhe pse ende nuk ka nisur gjykimi në Hage...

Xherdan Shaqiri si buldozer, Zvicra po e shkatërron...
Futboll

Xherdan Shaqiri si buldozer, Zvicra po e shkatërron...

Futbollisti Xherdan Shaqiri po tregon lojë të madhe i cili asiston në golin e parë dhe të tretë.  Zvicra po...

Koronavirus(COVID-19) - Statistikat live

Të infektuar

266,553,059

Të shëruar

0

Të vdekur

5,265,191
Aktuale
Bota
Sporti
Shkencë & Teknologji
Showbiz
Video

Selmanaj: Mos funksionimin e sisitemit të drejtësisë nuk e zgjidhë Gjykata Komerciale

Selmanaj: Mos funksionimin e sisitemit të drejtësisë nuk e zgjidhë Gjykata Komerciale

Shita: Investitorët vendor dhe të huaj nuk kanë adresë për zgjidhjen e kontesteve

Shita: Investitorët vendor dhe të huaj nuk kanë adresë për zgjidhjen e kontesteve

Hoxha: Gjykata Komerciale do të krijojë më shumë dëme për bizneset

Hoxha: Gjykata Komerciale do të krijojë më shumë dëme për bizneset

Thompson: Gjykata e specializuar të jetë për një drejtësi efektive dhe të hapur

Thompson: Gjykata e specializuar të jetë për një drejtësi efektive dhe të hapur