ora 14:12lajmet aktuale E mërkurë, 02 dhjetor 2020
​Qeveria dhe LVV me qëndrime të kundërta në pyetjet e Rama-Hajrizit për cenimin e sigurisë juridike

​Qeveria dhe LVV me qëndrime të kundërta në pyetjet e Rama-Hajrizit për cenimin e sigurisë juridike

(E plotësuar 13:32) - ​Po vazhdon seanca dëgjimore e Gjykatës...

Zbulohet shtatorja e Ibrahim Rugovës në Istog
Aktuale

Zbulohet shtatorja e Ibrahim Rugovës në Istog

Në ditëlindjen e presidentit Ibrahim Rugova është zbuluar shtatorja e tij në qendrën e...

Reagon familja e anëtarit të vrarë të LDK-së: Ja kush duhet të dorëhiqet, Osmani dhe Gërvalla...
Aktuale

Reagon familja e anëtarit të vrarë të LDK-së: Ja kush duhet të dorëhiqet, Osmani dhe Gërvalla...

Humbja e Lidhjes...

Koronavirus(COVID-19) - Statistikat live

Të infektuar

64,007,836

Të shëruar

41,170,820

Të vdekur

1,483,401
Aktuale
Bota
Sporti
Shkencë & Teknologji
Showbiz
Video

Murati: Kryetarja e Kuvendit nuk ka mundur të merrë hapa në pritje të një vendimi të Gjykatës

Murati: Kryetarja e Kuvendit nuk ka mundur të merrë hapa në pritje të një vendimi të Gjykatës

Murati: Praktika e mosinformimit të Kuvendit nga ana e Gjykatave krijojnë paqartësi ligjore

Murati: Praktika e mosinformimit të Kuvendit nga ana e Gjykatave krijojnë paqartësi ligjore

Haziri: Ne nuk jemi fanatikë politikë, e as militanëtë politikë

Haziri: Ne nuk jemi fanatikë politikë, e as militanëtë politikë

Haziri: Ne të gjallëve na ka mbetur që të realizojmë qëllimin për lirinë e plot

Haziri: Ne të gjallëve na ka mbetur që të realizojmë qëllimin për lirinë e plot