Çfarë do të ndodhë sot në Kosovë?

Aktuale

Çfarë do të ndodhë sot në Kosovë?

Më: 20 gusht 2019 Në ora: 07:13
Ilustrim

Punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar ‘Adem Jashari’ në Prishtinë mbajnë grevë. (ANP ora 8.00-9.00)

Bëhet hapja solemne e kampit ndërkombëtar “WiSci Girls STEAM Camp” ku marrin pjesë 100 vajza nga Kosova, SHBA, Shqipëria, Serbia, Maqedonia Veriore, Mali i Zi, të cilat do të bashkohen me liderë të teknologjisë për të mësuar shkencë, teknologji, art, dizajn dhe lidership. (Teatri AAB “Faruk Begolli”, ora 9:00)  

Shoqata e kioskave të Prishtinës proteston para komunës së Prishtinës. ( Ora 9:30)
Kryesia e Odës së Mjekëve të Kosovës do të nënshkruajë sigurimet e përgjegjësisë profesionale me Kompaninë e Sigurimeve Sigal Uniqa Group Austria. (Zyrat e selisë së OMK-së, Instituti A kati III QKUK Prishtinë, ora 10:00) 

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat