Auditori i Përgjithshëm jep një superlajm për Kosovën

Aktuale

Auditori i Përgjithshëm jep një superlajm për Kosovën

Më: 14 prill 2021 Në ora: 19:55
Besnik Osmani

Auditori i Përgjithshëm, Besnik Osmani nga Zyra Kombëtare e Auditimit, ka njoftuar se përfundimisht Zyra Kombëtare e Auditimit e Republikës së Kosovës është anëtare fuqiplotë e Organizatës Evropiane të Institucioneve Supreme të Auditimit.

"Faleminderit të gjitha shteteve anëtare që në Kongresin e XI-të që po mbahet sot në Pragë votuan me 2/3 e votave të nevojshme. 

Ndjenjë e veçantë që nga ky moment të marrim pjesë aktive në punimet e Kongresit dhe të votojmë për anëtarët e rinj të Bordit Drejtues.", ka shkruar Osmani në Facebook.

Njoftimi i plotë:

Përfundimisht Zyra Kombëtare e Auditimit e Republikës së Kosovës është anëtare fuqiplotë e Organizatës Evropiane të Institucioneve Supreme të Auditimit.

Faleminderit të gjitha shteteve anëtare që në Kongresin e XI-të që po mbahet sot në Pragë votuan me 2/3 e votave të nevojshme.

Ndjenjë e veçantë që nga ky moment të marrim pjesë aktive në punimet e Kongresit dhe të votojmë për anëtarët e rinj të Bordit Drejtues.

U jam mirënjohës ekipit të ZKA-së që patën dijen dhe kurajon që të punojmë së bashku për këtë sukses.

Zyra Kombëtare e Auditimit si anëtare e EUROSAI-t synon të jap kontribut dhe të ndajë me kolegët njohuritë dhe përvojën e vet profesionale dhe të prezantojë Kosovën me dinjitet.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat