Shpresa ngelët e fundit

Amerika

Shpresa ngelët e fundit

Nga: Nijazi Halili Më: 26 mars 2020 Në ora: 21:21
Nijazi Halili

Ministri i Mbrojtjes z. Anton Çuni njëri prej figurave më emblematike të LDK-së, më në fund  ishte për  gjetjen e një zgjidhje  për ta nxjrrur vendin nga kjo gjendje apo kriza e dyfishtë, për shkak të pa pjekurisë institucionale dhe tekeve partiake, e që ishte  shpresa e fundit, apo dritë në fund të tunelit, por kot se koti jemi mësuar që vendin si gjithnjë me dy këmbë me quar në krizë apo rrugë pa kthim  e që  nuk është as koha e as momenti, pa menduar aspak për pasojat të cilat do e përcjellin vendi si në rrafshin kombëtar dhe ate  ndërkombëtar.

Nijazi Halili - Akademia Shqiptare-Amerikane e Shkencave dhe Arteve në SHBA

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat