BMW tregoi se çfarë fshihet pas grilës së përparme të modeleve M

Auto

BMW tregoi se çfarë fshihet pas grilës së përparme të modeleve M

Më: 20 janar 2021 Në ora: 08:47
BMW

Le të shikojmë se çfarë qëndron prapa grilës së përparme të modeleve M të BMW-së.

Kritikat ndaj grilës së madhe përpara në disa modele BMW nuk po zbuten.

Por një maskë e madhe gjithashtu sjell disa përfitime, dhe kjo është për të lehtësuar rrjedhën e ajrit ftohës.

Një ventilator prej 1kW ndodhet menjëherë pas maskës.

Megjithatë, më poshtë është një tjetër radiator që ftoh vajin në transmision.

Por kjo nuk është e gjitha, ka më shumë radiatorë, përfshirë ftohësin e motorit, i cili përfiton nga vakumi i krijuar në zonë. Prapa janë ftohësit e ajrit për ftohjen e frenave.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat