Falënderimet ma të përzemërta për Lidhjen e Krijuesve Shqiptarë në Mërgatë nga “Bota sot” dhe gazetari Hasanramaj - Bota Sot
Falënderimet ma të përzemërta për Lidhjen e Krijuesve Shqiptarë në Mërgatë nga “Bota sot” dhe gazetari Hasanramaj

Diaspora

Falënderimet ma të përzemërta për Lidhjen e Krijuesve Shqiptarë në Mërgatë nga “Bota sot” dhe gazetari Hasanramaj

Nga: Hasan Hasanramaj Më: 9 gusht 2019 Në ora: 11:12
Hasan Hasanramaj

Në festivalin e gjashtë tradicional me titullin  “Promenada Mërgimtare 2019” e cila  në takimet që u mbajtën në Bibliotekën Kombëtare në Prishtinë dhe ora letrare në Orlan kjo Lidhje për Radiksin e “Botës sot” dhe gazetarin e saj Hasan Hasanramaj për mërgimtaret dhe të tjerët gazeta dhe gazetarèt mbeten mè nè zë tè jashtëzakonshëm me reportazhet, kronikat e kulturës gjithëkombëtare dokumentare dhe shkrime te tjera të botuara në faqet e gazetës “Bota sot” në dy dekadat e fundit. Mbetet krejt i veçantè nè temat qè rrok dhe nè mënyrën se si i trajton problemet dhe temat e kulturës nè tërësi dhe ato tè trashëgimisë shpirtërore nè veçanti.

Pra, për lexuesit dhe të tjerët në mërgatë  gazetari në fjalë mbetet  objekt edhe subjekt i shkrimeve dhe publikimeve tè tij i cili nga  Lidhja e shkrimtareve të Diasporës në krye me Hasan Qyqallen- kryetar për mirënjohjes që ju nda gazetarit Hasanramaja dhe Redaksisi “Bota sot”nga kjo lidhje ju dha një mbështetje e vazhdueshme në përcjelljes të aktiviteteve të Lidhjes të Krijuesve Shqiptarë në mërgatë, bashkëpunimit të ndërsjellët, si  dhe kontributit në fushën e gjuhës, traditës, kulturës dhe artit në botën e emigracionit në hapësirat mbarëkombëtare. Redaksia e “Botes sot” dhe gazetari Hasan Hasanramaj për Lidhjen e Shkrimtare në Mërgatë dhe kryetarit të saj Hasan Qyqalles për ndarjen e kësaj mirënjohje për të cilët shkojnë falënderimet ma të përzemërta. Pjesa e dytë e këtyre takimeve u mbajte në

Në kompleksin turistik të Orlanit ku u mbajte ora e madhe letrare ku me poezitë e tyre defiluan petët nga diaspora, Kosova, Shqipëria, Maqedoni, Kosova Lindore dhe trojet tjera shqiptare. Për poezitë ma të mira u ndanë shpërblime dhe mirënjohje.

Image
Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat