Zyra e Koordinatores për Zhvillim nënshkruan Memorandumi me CSR Kosova - Bota Sot
Zyra e Koordinatores për Zhvillim nënshkruan Memorandumi me CSR Kosova

Ekonomi

Zyra e Koordinatores për Zhvillim nënshkruan Memorandumi me CSR Kosova

Më: 26 gusht 2019 Në ora: 06:08
Ilustrim

Zyra e Koordinatores për Zhvillim te OKB-së nënshkruan Memorandumi Mirëkuptimit me Rrjetin e Përgjegjësisë Sociale Korporative te Kosovës (CSR Kosova).

 The Ekipi i Kosovës i OKB-së dhe Rrjeti i Përgjegjësisë Sociale Korporative në Kosovë, vendosin kornizën e bashkëpunimit me qëllim të promovimit dhe arritjes së Agjendës 2030. 

Qëllimi i këtij memorandum të mirëkuptimin është që të shërbejë së kornizë e bashkëpunimit dhe të mundësojë dhe fuqizojë  bashkëpunimin midis Ekipit të OKB-së të Kosovës-UNKT dhe Rrjetit të Përgjegjësisë Sociale  Korporative të Kosovës,  në sferat e interes të përbashkët për të zbatuar financat dhe investimet korporative si bazë për rritje dhe impakt social duke kontribuar për jetën më të shëndetshme në vendet e punës, tregjet, rrjetet e furnizimit dhe shoqërinë, në mënyrë që të arrihet përmbushja Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe  Agjenda 2030. 

Prezent do të jenë: Koordinatorja për Zhvillim e OKB-së, zonja Ulrika Richardson Drejtoresha Ekzekutive e Rrjetit CSR të Kosovës, zonja Linda Tahiri, stafi dhe mediet.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat