​Hulumtim: Ndikimi i COVID-19 në ekonomi - Bota Sot
​Hulumtim: Ndikimi i COVID-19 në ekonomi

Ekonomi

​Hulumtim: Ndikimi i COVID-19 në ekonomi

Më: 2 prill 2020 Në ora: 15:56
Ndikimi i COVID-19 në ekonomi

Me iniciativën e kompanisë së hulumtimeve Pyper si dhe në bashkëpunim me Odën e Afarizmit të Kosovës, Dua.com, Odën Amerikane të Kosovës, Institutin Riinvest si dhe Odën Ekonomike të Kosovës është duke u realizuar një hulumtim në lidhje me ndikimin e virusit COVID-19 në bizneset në Kosovë.

Qëllimi i këtij pyetësori është që të lokalizohen vështirësitë që bizneset janë duke i hasur si dhe të identifikohen çështjet që po konsiderohen si më shqetësuese në mënyrë që këto probleme të adresohen tek qeveria dhe entitetet tjera.

Klikoni në linkun më poshtë dhe kontribuoni në vlerësimin e ndikimit të COVID-19 tek bizneset në Kosovë:

https://pyper.info/ndikimi-i-covid-19-ne-bizneset-ne-kosove/

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat