Ku do të ndërtohet rruga “A” në Prishtinë dhe çfarë benefitesh do të sjell?

Ekonomi

Ku do të ndërtohet rruga “A” në Prishtinë dhe çfarë benefitesh do të sjell?

Më: 15 shtator 2020 Në ora: 09:18
Foto ilustrim

Me qëllim që të shkarkohet komunikacioni, të lehtësohet jetesa e të krijohen vende të reja të banimit, shumë shpejt pritet të fillojnë punimet në ndërtimin e rrugës më të shumëpritur në Prishtinë – Rrugës A. 

Rruga A do të shërbejë për ta lidhur lagjen Kalabria (Emshirin) me lagjen e Spitalit, për të vazhduar në Mati 1 – Mati 2 e deri në Matiqan.

Me shtigje të biçikletave, parking të mjaftueshëm, gjerësi prej 3 korsive, hapësirë të gjelbër mes korsive në gjerësi prej 8 metrash, kjo pritet të jetë rruga më moderne në kryeqytet.

E qershia mbi tortë, është se në këtë pjesë do të ndërtohet edhe “Prishtina Green Residence”.

Çfarë është Prishtina Green Residence?

Prishtina Green Residence është kompleksi banesor që do të ndërtohet në pjesën më të përshtatshme të Rrugës A, në qendër të saj me gjatësi prej 150 metrash buzë Rrugës A dhe do të sjell shumë benefite!

Të jetosh në këtë kompleks do të thotë të mos kesh problem me parking, ta shmangësh trafikun, të jesh në rrugën më moderne dhe më të afërt me hyrjen kryesore të kryeqytetit, Veternikun. Me disa mundësi të qasjes për në qendër dhe të gjitha pjesët tjera të qytetit. Të kesh banesë apo lokal në këtë kompleks do të thotë të posedosh një pronë të cilës vazhdimisht do t’i ngritet vlera.

Rruga A do të jetë tejet atraktive edhe për bizneset, qofshin ato dyqane të shitjes apo zyre për veprimtari të ndryshme, andaj edhe Prishtina Green Residence po investon në ndërtimin e një pjese të konsiderueshme të kompleksit, të dedikuar për bizneset.

Prishtina Green Residence është duke u ndërtuar asisoj që t’i kushtoj rëndësi të veçantë ambientit, duke ofruar kënd të lojërave, siguri, park për shëtitje e shumëçka tjetër. Investimi që po bëhet në ndërtim është i jashtëzakonshëm, duke ofruar një cilësi të klasit të parë, si për banim ashtu edhe për afarizëm.

Të gjithë të interesuarit për të investuar në hapësirë për banim apo për biznes në këtë kompleks, mund të zgjedhin nga shumëllojshmëria që Prishtina Green Residence ka për të ofruar.

 

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat