MF emeton sot letra me vlerë në shumën prej 15 milion euro

Ekonomi

MF emeton sot letra me vlerë në shumën prej 15 milion euro

Më: 11 maj 2021 Në ora: 06:20
Ilustrim

Ministria e Financave (MF) ka njoftuar se sot do të mbahet ankandi i shtatë i Letrave me Vlerë për vitin 2021.

Në këtë ankand, do të emetohen Obligacione me maturitet 10 vjeçar në shumën prej 15 milion euro.

Investimi në Obligacione është investim i sigurt, i garantuar me Ligjin për Borxhin Publik, ku interesi i përcaktuar nga tregu ju garantohet për të gjithë kohëzgjatjen (10 vite) dhe është tërësisht i liruar nga tatimi.

Për detaje rreth pjesëmarrjes në ankande për blerjen e letrave me vlerë, të interesuarit të  kontaktojnë ndonjërën nga Bankat Komerciale që operojnë në Republikën e Kosovës.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat