Shikimi nga shkalla e indiferencës

Fejtone

Shikimi nga shkalla e indiferencës

Më: 27 prill 2010 Në ora: 20:20

Në atë formulën kaq shumë herë të përmendur se ne “nuk bëjmë asgjë pa bashkëpunim me ndërkombëtarët” atëherë del se ne nuk bëjmë asgjë, sepse nuk shihet gjëkundi se bashkëpunojmë gjë me ndërkombëtarët. Raporti i institucioneve dhe opozitave të Kosovës me ndërkombëtarët, është rrudhur në distancën e raporteve të “komisioneve” të ndryshme evropiane, pra kumtesave indiferente (rëndomë qortuese) të gjendjes “status quo”.

(Tekstin e plotë mund ta lexoni në numrin e nesërm të gazetës, “Bota sot”)

Më të lexuarat
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat