Dyshohet për keqpërdorime në tenderët për furnizime urgjente me barna

Fejtone

Dyshohet për keqpërdorime në tenderët për furnizime urgjente me barna

Nga: Shqipe Osmani Më: 27 prill 2010 Në ora: 20:22

Prishtinë, 27 prill - Auditori gjeneral nuk ka dhënë ndonjë detaj sa i përket raportit të auditimit për Ministrinë e Shëndetësisë (MSH), duke theksuar se raporti për vitin 2009 do të publikohet në qershor dhe paraprakisht duhet të shqyrtohet së bashku me Ministrinë e Shëndetësisë. Drejtori i Zyrës së Auditorit Gjeneral Lage Ollafson, gjatë dëgjimit publik të organizuar nga Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike, lidhur me raportin e sektorit farmaceutik në MSH, tha se MSH-ja ka bërë disa hapa...

(Tekstin e plotë mund ta lexoni në numrin e nesërm të gazetës, “Bota sot”)

Më të lexuarat
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat