Të gatshëm për ekstranënshtrim

Fejtone

Të gatshëm për ekstranënshtrim

Nga: Lirie Hajdari Më: 29 prill 2010 Në ora: 20:40

Prishtinë, 29 prill - Çdo herë që janë në pyetje vendimet e misioneve të huaja, ato gjejnë përkrahjen e parezervë të opozitës, e cila ngarend për një shërbim më cilësor ndaj të huajve. Pa shqyrtuar fare legalitetin dhe legjitimitetin e misionit të EULEX-it, nëse ky mision ka të drejtë që të ndalojë apo hetojë institucione legale dhe legjitime, grupet parlamentare opozitare, i japin të drejtë apriori. Institucioni themeltar për të ruajtur dhe përkujdesur për legalitetin në vend, zëvendëson obligimet kushtetuese me dëshirat subjektive, ardhjen në pushtet, pavarësisht kostos që duhet të paguajë vendi dhe shteti.

(Tekstin e plotë mund ta lexoni në numrin e nesërm të gazetës, “Bota sot”)

Më të lexuarat
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat