Momenti i pabesueshëm kur balena për pak sa rrëzon anijen - Bota Sot
E mërkurë, 19 qershor 2019
  • Momenti i pabesueshëm kur balena për pak sa rrëzon anijen

    Niveli dhe fuqia e natyrës u përshkrua bukur kur një balenë u ngrit nga ujërat e Kalifornisë, duke u afruar tek një anije e vogël peshkimi.

    Edhe pse Gjiri Monterej në Kalifornia është një vend popullor i balenave, një peshkatar nuk mund të kishte pritur që këto kafshë të shfaqej pranë anijes së tij.

    Imazhet mahnitëse të balenave u kapën nga Douglas Croft, 60 vjeç, vëzhguesi i balenave Kate Cummings dhe një peshkatar i vetmuar.