Eksplorimi në kopshtin mbretëror - Bota Sot
E mërkurë, 19 qershor 2019
  • Eksplorimi në kopshtin mbretëror

    Një vjeçarët Freddie dhe Martha eksplorojnë me lulet në kopshtin e ri mbretëror të fëmijëve në Kew Gardens në Londër. Fotografia është publikuar tek Zëri i Amerikës./BS/