Falënderimi për Amerikën - Bota Sot
E martë, 18 qershor 2019
  • Falënderimi për Amerikën

    Në Kosovë po shënohet sot 20 vjetori i çlirimit. Qytetarë të shumtë kanë dalë në sheshet kryesore në kryeqytet, Prishtinë, për të takuar dhe falënderuar ish-presidentin amerikan Bill Clinton dhe ish-sekretaren e shtetit Medeleine Albright./BS