Duke i parë gjërat - Bota Sot
E mërkurë, 16 tetor 2019
  • Duke i parë gjërat

    "kam vendosur disa pika uji në një shufër metalike dhe kapa reflektimin e një syri në pika uji", thotë fotografi Rachael B. "Kam realizuar rreth 130 foto derisa vendosa se kjo ishte ajo që më më pëlqeu"./BS