Pas stuhisë - Bota Sot
E shtunë, 08 gusht 2020
  • Pas stuhisë

    Dy gra qëndrojnë në mesin e karrigeve të dëmtuara dhe mbeturinave pas stuhive të rënda në plazhin e fshatit Nea Plagia, Greqi. Fotografia nga Alkis Konstantinidis, Reauters./BS