Ujë akull mbi kokë - Bota Sot
E premte, 18 tetor 2019
  • Ujë akull mbi kokë

    Njëmbëdhjetë vjeqarja Jahziyah Jones dhe një turmë tjetër e njerëzve kanë derdhur një kohë me ujë akull mbi kokën e saj pas një ngjarje për të përkujtuar pesëvjetorin e “ALS Ice Bucket Challenge”, një aktivitet viral i filluar nga Pete Frates dhe Pat Quinn për të mbledhur para për sëmundjen ALS./BS