Ecje në Sharr - Bota Sot
E shtunë, 24 gusht 2019
  • Ecje në Sharr

    Ditë e mrekullueshme gjatë ecjes së Hikingnjerit në Sharrin e Jazhincës (në mes Brezovicës dhe Prevallës / Shtërpcë). Fotografia e publikuar nga Kosova Hiking Njeri në Facebook./BS