Thatësia e verës - Bota Sot
E shtunë, 21 shtator 2019
  • Thatësia e verës

    Një pamje ajrore e urave dhe shiritave të rërës gjatë një thatësire vere në Montlouis-sur-Loire, Francë. Fotografia nga: Guillaume Souvant / AFP / Getty./BS