Loja e ragbit - Bota Sot
E shtunë, 08 gusht 2020
  • Loja e ragbit

    Një ekran tregon një përsëritje të ndeshjes së shtatëdhjetë të ragbit midis Kanadasë dhe Brazilit gjatë Lojërave Pan Amerikane në Lima, Peru. Fotografia nga: Moisés Castillo / AP./BS