Protesta e grave në Brazil - Bota Sot
E shtunë, 21 shtator 2019
  • Protesta e grave në Brazil

    Gra nga grupe të ndryshme etnike marrin pjesënë Marshin e Grave Indigjene për të kërkuar nga Qeveria dhe Presidenti Jair Bolsonaro të përmirësoj kushtet shëndetësore./BS