E ku tjetër mund të rriten kaq shumë tulipanë? - Bota Sot
E shtunë, 21 shtator 2019
  • E ku tjetër mund të rriten kaq shumë tulipanë?

    E ku tjetër mund të rriten ka shumë tulipanë.

    Në Holandë!

    Lulet e famshme janë në kohën e lulëzimit dhe aty ku prodhuesit rrisin rreth 2 milion tulipanë çdo vit.