E hënë, 28 shtator 2020
  • Stuhia në Florida

    Vetëtima të shumta janë fotografuar së fundmi nga njerëzit nëpër botë, për shkak të motit me stuhi. E në këtë imazh shihet stuhia mbi Fort Myers, Florida - SH.B.A, ku është fotografuar një vetëtimë që ndriçon qiellin dhe detin në Amerikë./BS/