Në nderim të viktimave - Bota Sot
E mërkurë, 23 tetor 2019
  • Në nderim të viktimave

    Spektatorët dhe fotografët shikojnë dritat për nder të 11 shtatorit në New York City përtej lumit Hudson nga Jersey City, New Jersey, 11 shtator 2019, në 18 vjetorin e sulmeve në kullat binjake të Qendrës Botërore të Tregtisë. Fotografia është publikuar tek Zëri i Amerikës./BS/