Hija në lëndinë - Bota Sot
E mërkurë, 23 shtator 2020
  • Hija në lëndinë

    Hija e Monumentit të Uashingtonit është hedhur në lëndinë të National Mall, siç shihet nga maja e Monumentit të Uashingtonit. Monumenti iu rihap vizitorëve më 19 shtator, pas më shumë se tre vjet ndërtimi dhe riparimi. Fotoja nga Sarah Silbiger, Reuters./BS