Notimi nën akull - Bota Sot
E premte, 07 gusht 2020
  • Notimi nën akull

    Notari Lewis Pugh noton nën një shtresë akulli në Antarktik. 50 vjeçari Pugh notoi për 10 minuta dhe 17 sekonda në lum nën shtresën e akullit që shkrihet në përpjekje për të rritur vetëdijen për krizën e klimës në pole. Fotografia është realizuar nga Lewis Pugh/PA, e publikuar tek The Guardian./BS/