Gërmia bëhet magjike nga bora - Bota Sot
E enjte, 13 gusht 2020
  • Gërmia bëhet magjike nga bora

    Në Kosovë ka rënë borë dhe ka shtuar bukuritë. Me bardhësinë e saj, ajo ka bërë që vendet të duken më magjike. E tillë është dhe kjo foto e realizuar në Parkun e Gërmisë, në Prishtinë./BS/