Demonstratë për azilin - Bota Sot
E premte, 07 gusht 2020
  • Demonstratë për azilin

    Një migrant mban një fëmijë gjatë përleshjeve me policinë, derisa migrantët dhe refugjatët demonstrojnë jashtë kampit Kara Tepe në ishullin Lesbos. Policia përdori gaz kundër azilkërkuesve, dy mijë prej të cilëve demonstruan kundër ligjit të ri që shtrëngoi procedurat e azilit në Greqi. Fotografia: Manolis Lagoutaris / AFP / Getty Images./BS