Fundi i dimrit, ardhja e pranverës - Bota Sot
E enjte, 02 prill 2020
  • Fundi i dimrit, ardhja e pranverës

    Djegia e një ure druri gjatë festivalit të Maslenitsa, shënon fundin e dimrit dhe ardhjen e pranverës./Fotografia: Dmitry Serebryakov/Tass/Bota sot