E hënë, 01 mars 2021
  • Para dhe pas Koronavirusit

    Një foto e kombinuar e Rrugës së Woodlands midis Singaporit dhe Malajzisë, përpara (fotoja në anën e majtë) dhe pasi Malajzia imponoi një bllokim të udhëtimit për shkak të shpërthimit të koronavirusit, 17 Mars (fotoja në anën e djathtë) dhe 18, 2020. Fotografia është publikuar tek Zëri i Amerikës./BS/