Tërmeti shkatërrues - Bota Sot
E premte, 03 prill 2020
  • Tërmeti shkatërrues

    Një tërmet i fortë ka goditur Kroacinë, konkretisht kryeqytetin e saj, duke shkaktuar dëme dhe panik të përhapur.