Mesazh shprese - Bota Sot
E hënë, 25 maj 2020
  • Mesazh shprese

    Një pikturë gjigande e artit tokësor me titull “Përtej Krizës” nga artisti zvicerano-francez Saype. Punimi i artit që mbulon 3000 metra katrorë u prodhua me ngjyra biodegraduese të bëra nga pigmente natyrale si qymyr dhe shkumës. Artisti synon të dërgojë një mesazh shprese dhe pozitiviteti në botë në kohërat e vështira të pandemisë Covid-19. Fotografia: Valentin Flauraud / AP./BS