Fshati Gjonaj - Bota Sot
E enjte, 04 qershor 2020
  • Fshati Gjonaj

    Pamje nga fshati Gjonaj, Prizren. Kjo mrekulli shtrihet afër malit të Pashtrikut dhe buzë Drinit të Bardhë. Fotografia e realizuar nga Orges Hodaj, e publikuar nga Image of Kosovo./BS