Prishtina nën ndriçimin e një rrufeje - Bota Sot
E enjte, 04 qershor 2020
  • Prishtina nën ndriçimin e një rrufeje

    Mbrëmë mbi vend ka kaluar një shtrëngatë e fuqishme, e përcjellë me shumë shi dhe rrufe. Kjo fotografia është realizuar nga Mendim Rugova, e publikuar në faqen e Prishtina Weather, gjatë një rrufeje në Prishtinë. Deri në orën 23:00 janë regjistruar mbi 2000 shkarkime rrufesh./BS/