Ura jeshile - Bota Sot
E martë, 11 gusht 2020
  • Ura jeshile

    Një urë jeshile përshkon B50 afër Longkamp në Rhineland-Palatinate, Gjermani. Shteti në perëndim të vendit ka 15 ura të tilla, dy tunele peizazhesh dhe nëntë nënkalime për jetën e egër në mënyrë që të rrjetëzojë habitatet. Fotografia është realizuar nga Thomas Frey/dpa, e publikuar tek The Guardian./BS/