Distanca sociale në shkollë - Bota Sot
E enjte, 06 gusht 2020
  • Distanca sociale në shkollë

    Studentët veshin maska për mbrojtje të fytyrës dhe 'kapele të krahut' për distancën sociale në shkollën Ban Pa Muad, San Sai, Tajlandë. Fotografia është realizuar nga Pongmanat Tasiri/EPA, e publikuar tek The Guardian./BS/