Festa me fishekzjarre - Bota Sot
E martë, 11 gusht 2020
  • Festa me fishekzjarre

    Njerëzit shikojnë shfaqjen e fishekzjarreve të Ditës së Pavarësisë nga makinat e tyre në shfaqjen e fishekzjarreve të paraqitur nga Hard Rock Stadium. Shumica e qyteteve në Florida kanë anuluar shfaqjet e tyre tradicionale të fishekzjarreve dhe tubimet janë anuluar për të ndaluar përhapjen e virusit. Fotografia: Cristóbal Herrera / EPA./BS