E martë, 29 shtator 2020
  • Valbona e mahnitshme

    Natyra e mahnitshme e Valbonës bën që shumë vizitorë të shkojnë për të parë nga afër bukuritë e saj. Në këtë imazh të realizuar dhe publikuar nga Hiking Njeri, shihet pamje e bukur nga Valbona, me bjeshkët për mrekulli./BS/