Gjeravica jonë - Bota Sot
E martë, 22 shtator 2020
  • Gjeravica jonë

    Pamje mahnitëse e mbrëmjes nga maja e Gjeravicës, Kosovë. Fotografia e realizuar nga Bleron Çaka dhe e publikuar tek Image of Kosovo në Facebook./BS