Maja e Ujkut, Rugovë - Bota Sot
E martë, 22 shtator 2020
  • Maja e Ujkut, Rugovë

    Rugova njihet për bukurinë e saj dhe një vend që tërheq mjaft vizitorë. Në këtë imazh shihet bukuria tek Maja e Ujkut/Krelanit 2272m në bjeshkë të Rugovës, foto e realizuar dhe publikuar nga Hiking Njeri./BS/